Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Sulina Plaja : Plaja sălbatică din Sulina la apus | Dragoș Asaftei. _ Hotel amiral face parte, alaturi de hotelurile comandor si orfeu, din acelasi complex turistic.

Sulina Plaja : Plaja sălbatică din Sulina la apus | Dragoș Asaftei. _ Hotel amiral face parte, alaturi de hotelurile comandor si orfeu, din acelasi complex turistic.. Hotel amiral face parte, alaturi de hotelurile comandor si orfeu, din acelasi complex turistic. Mai nou acestă plajă este folosită pentru nudism, în locurile ei izolate. Gheorghe delta dunarii, fie la pensiuni, fie la localnici, tineti cont ca plaja este situata la aproximativ 4 km de sat, accesul se face pe jos sau cu trocariciul. Plaja, în mare parte nu este amenajată, ceea ce îi oferă un aspect virgin. Hotel doina mamaia 3 stele este situat pe faleza din sudul statiunii, la 20 de metri de plaja si 200 de metri de aqua magic, intre hotelurile neptun si sulina.

Gheorghe delta dunarii, fie la pensiuni, fie la localnici, tineti cont ca plaja este situata la aproximativ 4 km de sat, accesul se face pe jos sau cu trocariciul. La sulina nu se poate ajunge decât cu vaporul, fie pe dunăre, fie pe marea neagră. Sulina mai are și kilometri de plajă la marea neagră, însă aceasta nu atrage un număr mare de turiști. Plaja, în mare parte nu este amenajată, ceea ce îi oferă un aspect virgin. Sulina este un oraș și un port liber din delta dunării, la extremitatea de răsărit a româniei, la vărsarea brațului sulina în marea neagră.

Plaja Sulina. Galerie Foto - Imagini cu Obiective Turistice
Plaja Sulina. Galerie Foto - Imagini cu Obiective Turistice from www.trecator.ro
Gheorghe delta dunarii, fie la pensiuni, fie la localnici, tineti cont ca plaja este situata la aproximativ 4 km de sat, accesul se face pe jos sau cu trocariciul. Sulina mai are și kilometri de plajă la marea neagră, însă aceasta nu atrage un număr mare de turiști. Plaja, în mare parte nu este amenajată, ceea ce îi oferă un aspect virgin. Plaja privată a hotelului se află la 50 de metri. La sulina nu se poate ajunge decât cu vaporul, fie pe dunăre, fie pe marea neagră. Sulina este un oraș și un port liber din delta dunării, la extremitatea de răsărit a româniei, la vărsarea brațului sulina în marea neagră. Masina o veti lasa in tulcea, mahmudia sau murighiol, pentru ca sfantu gheorghe nu este legat direct de reteaua de drumuri din romania. Hotel doina mamaia 3 stele este situat pe faleza din sudul statiunii, la 20 de metri de plaja si 200 de metri de aqua magic, intre hotelurile neptun si sulina.

Plaja, în mare parte nu este amenajată, ceea ce îi oferă un aspect virgin.

Hotel amiral mamaia 4 stele este situat in zona de nord a statiunii, fiind unul dintre putinele hoteluri de pe litoral cu iesire directa pe plaja. Hotel în mamaia de la 489,95 lei per noapte 8,5 foarte bine 628 evaluări Hotelul se inalta pe 10 etaje si este construit perpendicular pe tarmul marii, ceea ce asigura vedere laterala catre mare din fiecare. Mai nou acestă plajă este folosită pentru nudism, în locurile ei izolate. Plaja privată a hotelului se află la 50 de metri. Sulina este un oraș și un port liber din delta dunării, la extremitatea de răsărit a româniei, la vărsarea brațului sulina în marea neagră. Plaja din dreptul hotelului este lata si este amenajata cu sezlonguri, umbrele si bar. Hotel doina mamaia 3 stele este situat pe faleza din sudul statiunii, la 20 de metri de plaja si 200 de metri de aqua magic, intre hotelurile neptun si sulina. Gheorghe delta dunarii, fie la pensiuni, fie la localnici, tineti cont ca plaja este situata la aproximativ 4 km de sat, accesul se face pe jos sau cu trocariciul. Plaja, în mare parte nu este amenajată, ceea ce îi oferă un aspect virgin. La sulina nu se poate ajunge decât cu vaporul, fie pe dunăre, fie pe marea neagră. Sulina mai are și kilometri de plajă la marea neagră, însă aceasta nu atrage un număr mare de turiști. Hotel amiral face parte, alaturi de hotelurile comandor si orfeu, din acelasi complex turistic.

Mai nou acestă plajă este folosită pentru nudism, în locurile ei izolate. Hotelul se inalta pe 10 etaje si este construit perpendicular pe tarmul marii, ceea ce asigura vedere laterala catre mare din fiecare. Plaja privată a hotelului se află la 50 de metri. Sulina mai are și kilometri de plajă la marea neagră, însă aceasta nu atrage un număr mare de turiști. Hotel amiral mamaia 4 stele este situat in zona de nord a statiunii, fiind unul dintre putinele hoteluri de pe litoral cu iesire directa pe plaja.

Lovitura pentru turisti si agentii economici de la Sulina ...
Lovitura pentru turisti si agentii economici de la Sulina ... from jurnalulph.ro
Plaja din dreptul hotelului este lata si este amenajata cu sezlonguri, umbrele si bar. Hotel amiral face parte, alaturi de hotelurile comandor si orfeu, din acelasi complex turistic. Mai nou acestă plajă este folosită pentru nudism, în locurile ei izolate. Plaja, în mare parte nu este amenajată, ceea ce îi oferă un aspect virgin. Hotelul se inalta pe 10 etaje si este construit perpendicular pe tarmul marii, ceea ce asigura vedere laterala catre mare din fiecare. Masina o veti lasa in tulcea, mahmudia sau murighiol, pentru ca sfantu gheorghe nu este legat direct de reteaua de drumuri din romania. Hotel doina mamaia 3 stele este situat pe faleza din sudul statiunii, la 20 de metri de plaja si 200 de metri de aqua magic, intre hotelurile neptun si sulina. Plaja privată a hotelului se află la 50 de metri.

Plaja privată a hotelului se află la 50 de metri.

Plaja privată a hotelului se află la 50 de metri. La sulina nu se poate ajunge decât cu vaporul, fie pe dunăre, fie pe marea neagră. Plaja din dreptul hotelului este lata si este amenajata cu sezlonguri, umbrele si bar. Plaja, în mare parte nu este amenajată, ceea ce îi oferă un aspect virgin. Hotelul se inalta pe 10 etaje si este construit perpendicular pe tarmul marii, ceea ce asigura vedere laterala catre mare din fiecare. Masina o veti lasa in tulcea, mahmudia sau murighiol, pentru ca sfantu gheorghe nu este legat direct de reteaua de drumuri din romania. Sulina este un oraș și un port liber din delta dunării, la extremitatea de răsărit a româniei, la vărsarea brațului sulina în marea neagră. Gheorghe delta dunarii, fie la pensiuni, fie la localnici, tineti cont ca plaja este situata la aproximativ 4 km de sat, accesul se face pe jos sau cu trocariciul. Sulina mai are și kilometri de plajă la marea neagră, însă aceasta nu atrage un număr mare de turiști. Mai nou acestă plajă este folosită pentru nudism, în locurile ei izolate. Hotel amiral mamaia 4 stele este situat in zona de nord a statiunii, fiind unul dintre putinele hoteluri de pe litoral cu iesire directa pe plaja. Hotel în mamaia de la 489,95 lei per noapte 8,5 foarte bine 628 evaluări Hotel doina mamaia 3 stele este situat pe faleza din sudul statiunii, la 20 de metri de plaja si 200 de metri de aqua magic, intre hotelurile neptun si sulina.

Hotel amiral face parte, alaturi de hotelurile comandor si orfeu, din acelasi complex turistic. Sulina mai are și kilometri de plajă la marea neagră, însă aceasta nu atrage un număr mare de turiști. Plaja din dreptul hotelului este lata si este amenajata cu sezlonguri, umbrele si bar. Sulina este un oraș și un port liber din delta dunării, la extremitatea de răsărit a româniei, la vărsarea brațului sulina în marea neagră. Plaja privată a hotelului se află la 50 de metri.

Trei plaje liniștite din România - Cavaleria.ro
Trei plaje liniștite din România - Cavaleria.ro from cavaleria.ro
Sulina mai are și kilometri de plajă la marea neagră, însă aceasta nu atrage un număr mare de turiști. Plaja din dreptul hotelului este lata si este amenajata cu sezlonguri, umbrele si bar. Sulina este un oraș și un port liber din delta dunării, la extremitatea de răsărit a româniei, la vărsarea brațului sulina în marea neagră. Hotelul se inalta pe 10 etaje si este construit perpendicular pe tarmul marii, ceea ce asigura vedere laterala catre mare din fiecare. Masina o veti lasa in tulcea, mahmudia sau murighiol, pentru ca sfantu gheorghe nu este legat direct de reteaua de drumuri din romania. Plaja, în mare parte nu este amenajată, ceea ce îi oferă un aspect virgin. Gheorghe delta dunarii, fie la pensiuni, fie la localnici, tineti cont ca plaja este situata la aproximativ 4 km de sat, accesul se face pe jos sau cu trocariciul. Hotel amiral mamaia 4 stele este situat in zona de nord a statiunii, fiind unul dintre putinele hoteluri de pe litoral cu iesire directa pe plaja.

Hotelul se inalta pe 10 etaje si este construit perpendicular pe tarmul marii, ceea ce asigura vedere laterala catre mare din fiecare.

Hotel doina mamaia 3 stele este situat pe faleza din sudul statiunii, la 20 de metri de plaja si 200 de metri de aqua magic, intre hotelurile neptun si sulina. Hotelul se inalta pe 10 etaje si este construit perpendicular pe tarmul marii, ceea ce asigura vedere laterala catre mare din fiecare. Plaja, în mare parte nu este amenajată, ceea ce îi oferă un aspect virgin. Sulina este un oraș și un port liber din delta dunării, la extremitatea de răsărit a româniei, la vărsarea brațului sulina în marea neagră. Hotel în mamaia de la 489,95 lei per noapte 8,5 foarte bine 628 evaluări Plaja din dreptul hotelului este lata si este amenajata cu sezlonguri, umbrele si bar. Hotel amiral face parte, alaturi de hotelurile comandor si orfeu, din acelasi complex turistic. Sulina mai are și kilometri de plajă la marea neagră, însă aceasta nu atrage un număr mare de turiști. Masina o veti lasa in tulcea, mahmudia sau murighiol, pentru ca sfantu gheorghe nu este legat direct de reteaua de drumuri din romania. La sulina nu se poate ajunge decât cu vaporul, fie pe dunăre, fie pe marea neagră. Gheorghe delta dunarii, fie la pensiuni, fie la localnici, tineti cont ca plaja este situata la aproximativ 4 km de sat, accesul se face pe jos sau cu trocariciul. Hotel amiral mamaia 4 stele este situat in zona de nord a statiunii, fiind unul dintre putinele hoteluri de pe litoral cu iesire directa pe plaja. Plaja privată a hotelului se află la 50 de metri.

Mai nou acestă plajă este folosită pentru nudism, în locurile ei izolate sulina. Plaja, în mare parte nu este amenajată, ceea ce îi oferă un aspect virgin.